Apartma Krk

Vas zanima kje smo preživeli poletne počitnice? Po temeljitem premisleku in raziskovanju apartmajev na raznih turističnih portalih, smo prek spletne strani Apartmaji.com rezervirali apartma na Krku. Za 14 dni smo se odpravili na hrvaško obalo. Otok Krk velja za enega večjih jadranskih otokov in verjetno za najbolj priljubljen otok med Slovenci. Kako tudi ne, ko pa se Krk nahaja le dobri 2 uri vožnje z avtomobilom iz Ljubljane. Približno 160 km potovanja mine zelo hitro, saj se večino poti vozimo po avtocesti. Za Mariborčane je pot do Krka nekoliko daljša. Za cca. 280 km, porabijo dobre tri ure. Seveda je čas potovanja do otoka Krk odvisen od razmer na cesti, predvsem pa tudi od čakalnih vrst na mejnem prehodu.

Krk ponuja ogromno možnosti za najem apartmaja. Največ apartmajev boste našli v naslednjih mestih: Njivice, Omišalj, Krk, Baška. Naša počitniška destinacija je bila Baška, ki poleg FKK plaže v kampu Bunculuka, ponuja še veliko drugih čudovitih zalivov za sončenje, poležavanje in kopanje. Baška ima številne podvodne izvire vode, ki lahko precej ohladijo morje. Tudi vodni tokovi med otokom Prvič in Krk lahko precej premešajo vodo. A malce hladnejša voda ni nobena ovira za uživanje v lepotah, ki jih ponuja Krk.

Naj omenim, da smo najeli apartma 100 m od mestne plaže. Apartma Krk je ponujal nastanitev za 4-6 oseb, kar pomeni, da je bil dovolj velik za našo tričlansko družino. Lastnika apartmaja je bil zelo prijazen. Ob prihodu v apartma nas je pričakal košarica svežega sadja. Med našim bivanjem v apartmaju nam je bil ves čas na razpolago. Z ženo sta nama pripravila tudi kulinarični večer z ribami na žaru. Otroka pa sta bila najbolj vesela, ko ju je Mate, lastnik apartmaja odpeljal na eno urni izlet z motornim čolnom. Med izletom so se ustavili v zalivu s smaragdno vodo, kjer sta lahko otroka skakala s čolna. Vsekakor je bilo to zanju res lepo doživetje. Celo več, otroka sta bila tako navdušena nad naši dopustom, da sta rekla, da moramo naslednje leto zopet najeti Apartma Krk.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.