Granitna korita

granitno-pomivalno-koritoVsaka kuhinja vsebuje poleg omar in kuhinjskih aparatov tudi vsaj eno pomivalno korito, ki skupaj s pipo (kuhinjsko armaturo) zelo pomembno vpliva na izgled celotne kuhinje. Kako izbrati pomivalno korito, ki nam bo všeč, ki bo dovolj uporabno in ki bo hkrati tudi dovolj kvalitetno? Pomivalna korita ponuja v bistvu vsaka resna trgovina z gradbenim materialom (Merkur, Obi, Impos, Bauhaus) in seveda tudi skoraj vsi prodajalci kuhinjske opreme. Seveda ne pozabimo, da je možno pomivalna korita kupiti tudi v številnih spletnih trgovinah, kot npr. na strani https://www.wereo.eu/sl/. Običajno delimo pomivalna korita na tista, ki so narejena iz inoxa in na korita, ki so narejena iz granita.

Granitna korita odlikuje izjemna trdnost materiala (izdelana so iz kremenčevega peska, ki ga pridobivajo iz granita), ki je odporen na praske in visoko temperaturo (do 280 st. C). Granitna korita, ki imajo izgled naravnega kamna, so higiensko neoporečna. Zaradi gladke površine so zelo enostavna za čiščenje. Umazanijo in madeže boste lahko enostavno odstranili s pomočjo sredstva za pomivanje posode in kuhinjske gobice.

V spletni trgovini na naslovu https://www.wereo.eu/ lahko izbirate med pestro ponudbo granitnih korit z garancijsko dobo kar 5 let! Izbirate lahko od najmanjših dimenzij umivalnikov (40cm x 50cm) do največjih, ki merijo 96cm x 51cm.

Spletna trgovina Wereo ponuja umivalnike različnih oblik: kvadratni, okrogli, pravokotni. Izbirate lahko med tremi barvami granitnih umivalnikov: belo, bež in črno. Po naročilu in posledično seveda daljšemu roku dobave, je možno dobiti korito tudi v dveh drugih barvah in sicer v sivi barvi in v barvi šampanjca. V kolikor se boste odločili za nakup granitnega pomivalnega korita v spletni trgovini wereo.eu boste ob nakupu korita prejeli zraven še fleksibilen sifon, ki vam bo omogočil enostaven priklop kupljenega kuhinjskega korita na vašo odtočno cev. Pa še glede cen. Cenovni razpon granitnih korit je od približno 120 € do 210 €.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.