Tečaj francoščine

tecaj-francoscinePri slovenskih dijakih francoščina kot ni drugi jezik ni prav pogosta izbira. Veliko ljudi pa se kasneje odloči za učenje tega lepega jezika. Tečaj francoščine je njihova izbira zaradi najrazličnejših razlogov. Morda so romantične duše in bi se radi sprehajali po Parizu s svojo ljubeznijo in ji v francoščini naročili kapučino in rogljiček v malem lokalu ob Seni. Potem bi se sprehodila čez most zaljubljencev in tam bi jo pogledal v oči in zasnubil. Tečaj francoščine pa je uporaben tudi za bolj praktične duše.

Francoski jezik je uradni in delovni jezik v uradih NATA, Evropske Unije, mednarodnega Rdečega križa in še marsikatere večje mednarodne organizacije. Tečaj francoščine vam bo odprl marsikatera vrata v Bruslju, Strasbourgu in Luksemburgu.

Francoščina je edini jezik, poleg angleščine, ki ga učijo po šolah po vsem svetu. Tako boste povsod po svetu našli sorodne duše, s katerimi boste lahko klepetali. Tečaj francoščine bo prednost na tujih pa tudi na domačem trgu. Francoska podjetja, ki poslujejo v Sloveniji, rada sodelujejo z govorci njihovega jezika.

Na potovanjih boste veseli, da ste se udeležili tečaja francoščine. Ne samo po francoskem podeželju, tudi sredi Afrike vam bo vsaj osnovno znanje prišlo prav. Če boste v Maroku zavili z glavne turistične poti in poskušali naročiti hrano v lokalu, bodo pred vas postavili meni v arabskem in francoskem jeziku.

Tečaj francoščine vam odpre nov pogled na svet. Francoščina je tretji najpogostejši jezik na internetu. Pogosto je prednost, če lahko dobite informacije o dogajanju po svetu še od kje drugje kot le od slovenskih medijev.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.