Srebrni obeski

srebrni-obeskiV spletni trgovini naše največje zlatarne boste našli čudovito zbirko srebrnih obeskov. V kolikor se odločite za nakup srebra v spletni trgovini boste lahko izbirali med številnimi in zanimivo oblikovanimi srebrnimi obeski. Vsekakor mislimo, da boste med srebrnim nakitom vsekakor našli izdelke, ki vam bodo ustrezali. Poleg srebrnih verižic, uhanov, brošk, prstanov in srebrnih ogrlic boste našli, kot že rečeno, tudi srebrne obeske. Elegantni in ženstveni srebrni obeski, ki so izbrani z največjo skrbnostjo in pozornostjo, bodo poskrbeli, da bo lahko ženska blestela od zore do mraka pa naj si gre za različne priložnosti od zabav, romantičnih večerij, poslovnih sestankov in večernih prireditev.

Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da so srebrni obeski večinoma namenjeni ženskam. Srebrni obeski spodbujajo ženstvenost in eleganco s cvetličnimi in drugimi motivi, oblikami in dodatki v obliki dragocenih kamnov. Ženski, dekleti, ženi, mami, ki jih boste podarili srebrni obesek, se bo vsekakor počutila čudovito. Večina kupcev se ob nakupu srebrnega obeska odloči tudi za nakup srebrne verižice.

Cene srebrnih obeskov

Spletna trgovina z nakitom Zlatarna Celje https://zlatarnacelje.com/ ponuja pester izbor nakita iz srebra. Srebrni obeski, ki jih je moč kupiti, so v cenovnem razponu od 21 do 159 €. Na voljo so srebrni obeski iz kolekcije Lencia. Med najbolj prodajanimi so srebrni obeski z vilinskimi simboli. V kolikor boste ob obesku kupili tudi srebrno verižico, boste lahko izbirali med več kot 10 različnimi modeli srebrnih verižic, katerih cene se gibljejo od 21€ za najcenejšo verižico do dobrih 100€ za 50cm dolgo srebrno verižico.

Ko govorimo o srebru kot kovini naj kot zanimivost omenimo, da je srebro trže do zlata. Večina srebra, ki se prodaja v trgovinah z nakitom in zlatarnah ima oznako čistine 925. Ker sodi srebro med mehke kovine, se lahko zelo hitro tudi opraska, zaradi česar je potrebno nekaj dodatne previdnosti pri nošenju in uporabi.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.