Sodni tolmač, zavezan diskretnosti

sodni-tolmacSodni tolmač v roke večinoma dobi zaupne dokumente, zato je toliko bolj pomembno varovanje poslovnih in drugih skrivnosti. To je zaveza, ki jo v podjetju Multilingual dajemo vsem našim naročnikom, zaposleni pa jo dosledno spoštujejo. Ob sodelovanju z nami ste lahko prepričani v diskretnost in to, da ste sprejeli pravo odločitev. Vsak sodni tolmač, ki sodeluje z nami, ima pridobljena vsa potrebna pooblastila, poleg tega pa je zavezan tudi k spoštovanju naših internih pogojev in pravil glede varovanja osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti. Potrebujete sodnega tolmača? Kliknite na povezavo http://www.multilingual.si/sl/sodni-tolmac.

Sodni tolmač za vsakogar
Zadovoljni smo, da se uvrščamo med najbolj konkurenčne ponudnike na trgu, kar pomeni,d a so naša vrata dostopna in odprta za vsakogar. Vedno se potrudimo, da v najkrajšem času odgovorimo na vaše povpraševanje ter vam pripravimo ponudbo. Predlagamo, da nas čim prej preizkusite, mi pa vam podarimo še 10% popust na celotno naročilo, ki vam pripada ob prvem sodelovanju.

Sodni tolmač Multilingual.
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Sodni tolmač, ki je zanesljiv in zaupanja vreden
Obe v naslovu izpostavljeni vrlini sta tisti, ki ju naši naročniki in številni partnerji, ki se k nam vedno znova in z največji veseljem vračajo. Najbolj ponosni smo, ko nas pohvalite za delo, ki ga opravljamo ter kadar nam sporočite, kako ste bili z nami zadovoljni.

Sodni tolmač s certifikatom
Sodni tolmač je strokovnjak na svojem področju, vendar to ni dovolj. Pomembne so tudi bogate izkušnje, poleg tega pa mora imeti vsak sodni tolmač, ki želi opravljati to storitev, pridobljeno pooblastilo s strani Ministrstva za pravosodje. To je zakonski pogoj, zato bodite pri izbiri poslovnih partnerjev izredno previdni.

V naši ekipi vam glede ega ni potrebno skrbeti, saj vam na enem mestu ponudimo prav vse. Kateri koli izbrani sodni tolmač vedno poskrbi, da so dokumenti prevedeni skladno z vsemi pravili stroke ter da je delo opravljeno hitro oziroma v dogovorjenem roku. Preizkusite nas, ne bo vam žal!

Multilingual čaka na vas!
040 817 820 ali info@multilingual.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.