Najcenejši varilni aparati podjetja Metal Mikulić

Varjenje je dokaj priljubljena dejavnost med Slovenci. Dobro in pametno pa je pri tem uporabljati kvalitetno in cenovno ugodne pripomočke. Na slovenskem trgu je kar nekaj podjetij, ki ponuja pripomočke za kvalitetno varjenje. Med njimi je tudi znano in priljubljeno podjetje Metal Mikulić, ki poleg tega ponuja še električno orodje, ročno orodje, agregate, brusilne materiale, gradbeno opremo ter še kaj. Varilni aparati so tudi del ponudbe.

V podjetju Metal Mikulić imajo v prvi vrsti predvsem veliko izbiro varilnih aparatov za profesionalno uporabo zelo priznanih proizvajalcev, predvsem za t. i. obžigalno varjenje. Varilni aparati so priznanih znamk proizvajalcev: Lincoln Electric, Varstroj, Deca ter varilne aparate proizvajalca Iskravar.  Poleg profesionalnih aparatov se v njihovi ponudbi najdejo tudi varilni aparati, ki so namenjeni za manj profesionalne podvige. Najcenejši varilni aparati se torej nahajajo v tem podjetju.

Na njihovi spletni strani lahko preverimo tudi cene. Varilni aparati imajo kar velik  razpon med cenami, med njimi najdemo tudi najcenejše možne varilne aparate na trgu. Med njih sodi npr. t. i. varilni inverterski aparat SIL415 Deca. Njegova redna cena je 195, 90 evra, akcijska cena pa 163, 11 evra. Njegova priključna napetost je 230 V, varilno področje 10 – 150 A, varovalka 25 A, teža 3, 6 kilogram. Varilni aparati imajo garancijo dve leti.

Podjetje ponuja še več cenovno zelo ugodnih varilnih aparatov, ki so med najcenejšimi varilnimi aparati. Če vas zanima več tehničnih podrobnosti posameznih najcenejših varilnih aparatov, si jih lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani, ki je bogata tudi s slikovnim materialom.

Najcenejši varilni aparati so torej doma v podjetju Metal Mikulić.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.