Si želite lepih in gostih obrvi?

Obrvi so okvir obraza in zato ključnega pomena tako pri njegovi zaščiti kot tudi estetiki. Vaše oči ščitijo pred potenjem in umazanijo, ki bi lahko zašla v njih, hkrati pa so tudi izraz vaših čustev, zato je pomembno, da so negovane in pravilne oblike glede na vaš obraz. Ni vse le v puljenju, voskanju, vrisovanju obrvi … Za lepe in naravne obrvi lahko z nekaj triki, pripomočki in potrpežljivosti poskrbite kar sami.

Olivno olje
Olivno olje je dragoceno in cenjeno tako v kuhinji kot tudi v kozmetiki. Polno je vitamina E, zato zelo dobro deluje na rast dlačic, hkrati pa hrani kožo. Nekaj kapljic segrejte in ga s prsti nanesite na obrvi. Nežno jih masirajte in pustite, da se olje vpije in prične delovati. Če vas ne moti »oljnat« občutek, ga pustite delovati kar čez noč in ga zjutraj sperite. Če pa vas občutek olja na koži moti, sperite po nekaj minutah in nato na obrvi nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor , ki deluje tudi na obrveh.

Čebula
Nekoliko bolj smrdeča metoda, a zelo učinkovita, če jo izvajate pravilno – enkrat tedensko, šest tednov za optimalne rezultate. Čebula vsebuje veliko žvepla, ki okrepi korenine dlačic. Najprej jo očistite in jo zmešajte v gosto zmes. Namažite obrvi in pustite učinkovati približno pet minut, pri tem pa pazite, da ne pride v stik z očmi. Nato obrvi in obraz očistite, da sperete vse ostanke. Če imate raje bolj dišečo metodo, pa uporabite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo prav tako poskrbel za pospešeno rast in nego obrvi.

Aloe vera
Aloe vera je zelo cenjena naravna sestavina, ki jo lahko v kozmetiki uporabljamo za več stvari. Neguje kožo in lase, ima pomirjujoče lastnosti, vsebuje pa tudi encime, ki spodbujajo rast dlačic. Kako jo uporabljati? Kupite sadiko aloe vere in si vsak dan z notranjostjo njenih listov negujte obrvi. Za dodatno nego zatem uporabite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo še dodatno okrepil vaše obrvi.

Serum za rast trepalnic
Prav ste prebrali, serum za rast trepalnic Lux-Factor pomaga tudi vašim obrvem, saj dokazano deluje stimulativno v samem foliklu – korenini dlačice. Najbolj priporočljivo je, da ga na obrvi nanesete zvečer, ko si očistite obraz in pustite delovati čez noč.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.