Naj vaša tetovaža ponovno zasije

Imate starejšo tetovažo, ki vam je zelo ljuba, a ni več v takšnem stanju, kot pred leti? Če gre vse po sreči, je vsaka tetovaža na začetku lepa in sijoča ter za lastnika nosi poseben pomen. A ob neustrezni negi počasi začenja bledeti in po nekaj letih je videti vse prej kot takšna, kot bi si želeli. Jasne linije postanejo zabrisane, barve manj poudarjene, koža pa bolj suha in zgubana. Da se kaj takega ne bi zgodilo in bi tetovaža vedno ostala sijoča in lepa, je potrebno predel s tetovirano kožo pravilno in tudi redno negovati.

Če kože ne negujemo ali pa uporabljamo neprimerne izdelke za nego tetovirane kože, se lahko zgodi, da tetovaža zbledi in izgubi jasnost, linije so videti razlite in zamegljene, koža se lahko prekomerno lupi ali razpoka, prav tako pa lahko pride do vnetja zaradi bakterijske okužbe ali alergijske reakcije. Zato priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock, ki tetovirano kožo optimalno vlaži in preprečuje izsušitev, jo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki, odstrani odmrle kožne celice in deluje antibakterijsko ter protivnetno.

Le tako bo lahko vaša tetovaža obdržala čiste linije in jasne barve, koža pa ne bo suha in razpokana.

Kako uporabljati mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock?
Mazilo je zelo enostavno za uporabo in omogoča prijeten ter enostaven nanos. Za nego svežih tetovaž je priporočljivo, da ga uporabljate, ko je tetovaža suha (nekje 3 tedne po tetoviranju) ter skrbno mažete po tetoviranem predelu vsaj dvakrat na dan. Za nego že obstoječih in že zaceljenih tetovaž pa je priporočeno, da ga uporabljate enkrat do dvakrat na dan in s tem skrbno negujete tetovirano mesto. Postopek uporabe je sledeč:
1. Predel tetovirane kože nežno očistite z mlačno vodo. Ne usmerjajte curka vode neposredno na kožo, temveč jo rahlo navlažite z roko.
2. Kožo previdno osušite s čisto brisačo. Ne drgnite, z brisačo samo nežno pritisnite na kožo.
3. Nanesite mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock in ga nežno vtrite v predel tetovaže.

Vaša tetovaža vam bo hvaležna.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.