Elegantne bele superge

ženske supergeŠportni copati ali boljše rečeno teniske oziroma superge so eno izmed obuval, ki jih ima vsakdo v garderobi s čevlji. Pa naj si gre za športne zanesenjake kot za tiste, ki nosijo superge kot casual obutev. Zanimivo, da se zadnje čase superge velikokrat kombinirajo tudi z elegantnimi oblekami. Nekoliko manj formalen slog oblačenja, ki hkrati odraža eleganco (z obleko) in tudi sproščenost (s supergami). Seveda superge v takšnem primeru oblačenja niso pisane in popisane z napisi ampak največkrat popolnoma bele, v nekaterih primerih tudi črne.

Kje torej kupiti superge, ki jih ne bomo uporabljali za športne aktivnosti kot so igranje košarke, rokometa, nogometa ali odbojke, ki jih ne bomo uporabljali za pohodništvo ali za tek ampak za večerni outfit?

Poleg obiska klasičnih športih trgovin, kjer prevladujejo superge blagovnih znamk Adidas, Nike, Puma in Under Armor, lahko obiščemo seveda trgovine prestižnih blagovih znamk kot so Calvin Klein, Ralph Lauren, Gucci, Armani, kjer bomo za superge morali odšteti nekaj 100 evrov. Lahko pa se odločimo tudi, da bomo preverili ponudbo elegantnih superg v spletnih trgovinah in kupili superge manj priznanih blagovnih znamk, ki pa bodo po videzu in kvaliteti še vedno odlične.

Naš predlog je, da v koliko potrebujete elegantne superge, obiščete spletno trgovini z oblačili in obutvijo Beloved.si, kjer boste našli res veliko izbiro superg. Za najcenejše superge boste morali odšteti samo 17 €, najdražje pa stanejo okoli 40€, kar je še vedno nekajkrat manj od superg priznanih blagovnih znamk.

Ženske superge so običajno na voljo v velikostih od številke 36 do 41. Ker ima dosti modelov malce višji podplat, so takšne superge primerne še posebej za ženske z nižjo postavo. Meni so nabolj všče klasične elegantne bele superge, ki so brez napisov in izpostavljenih logotipov. V kolikor kupite številko superg, ki bo prevelika ali premajhna, lahko superge v trgovini Beloved.si brez problema brezplačno zamenjate.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.