Birostore ponuja pestro izbiro pisarniškega materiala

pisarniski materialPisarniški material je zelo širok pojem. Obsega običajno vse majhne zadeve, ki jih uporabljamo pri delu v pisarni in se pri uporabi porabljajo. Sem ne spadajo stoli, mize, računalniki ali pomivalni stroji, za katere računamo amortizacijo.  Lističi za označevanje, radirke, svinčniki, nalivniki ter kupi in kupi papirja za tiskanje pa vsekakor sodijo pod pisarniški material. Ena njihovih glavnih značilnosti je, da jih porabimo ogromno in tako kot po ena nogavica iz para med pranjem, nepričakovano izginjajo, ko jih nujno potrebujemo. Za nakup pisarniškega materiala obiščite spletno trgovino Birostore.

Pisarniški material nam krade čas, ki bi ga lahko porabili za stranke in tako zaslužili več. Naročanje je lahko zelo zamudno, obstajajo pa seveda rešitve. Ste vedeli da se lahko naročite na redne dobave pisarniškega materiala? Tako boste prihranili čas in živce tiste osebe, ki bi sicer vsak mesec preverjala število kartuš in preštevala kocke z barvnimi lističi.

Čas, ki bi šel drugače za mesečne popise svinčnikov lahko prihranimo tudi z sprotnim vodenjem evidence. Tisti, ki izdaja pisarniški material, lahko sproti popravlja stanje v tabeli. Z osnovnim znanjem Excela bo lahko hitro prišel do podatka, ko bo česa začelo primanjkovati.

Nekateri ponudniki vam omogočajo, da vodite evidenco preko njihovega vmesnika in manjkajoči pisarniški material naročite kar preko spleta. Ste že slišali za internet stvari? Bliža še čas, ko bo vaša pisalna miza sama preštela število svinčnikov in listkov za označevanje ter o tem obvestila omaro z zalogami. Ta bo preverila stanje in sama naročila manjkajoč material. Če boste porabili preveč, vas bo kaznovala z mini elektrošokom. Vprašanje je le, kaj se bo zgodilo, če boste mizo po nesreči polili s kavo med preštevanjem. Bo naročila preveč ali premalo? V naslednji stopnji napredka se bo vaša miza morda odločila, da lahko zmanjša stroške, če ne naroča pisarniškega materiala in namesto tega opravi še vaše delo. Vse to samo zato, ker ste hoteli naročiti pisarniški material bolj avtomatizirano.

 

 

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.