Ali serum za rast trepalnic ustavi tudi izpadanje trepalnic?

serum-za-trepalniceSerum za rast trepalnic spodbuja rast novih trepalnic, tako da njegova prilagojena formula prodre v koren trepalnic in jih od znotraj okrepi. Tako vaše trepalnice postanejo močnejše in debelejše. To v prvi vrsti ustvarja videz polnih in košatih trepalnic, kar vašemu obrazu daje zapeljiv videz. Serum za rast trepalnic, kot ime nakazuje, skrbi tudi za spodbujanje rast novih trepalnic. Vse prazne prostore v liniji vaših trepalnic bodo kmalu zapolnile nove, na začetku še drobne trepalnice. Naenkrat se vam bo zdelo, da raste na tisoče novih trepalnic, ki bodo subtilno poudarile vaše uči.

Poleg gostote serum za rast trepalnic skrbi tudi za podaljševanje trepalnic. Močnejše in bolj zdrave trepalnice so namreč ob redni uporabi sposobne zrasti daljše kot prej. To boste opazili v tem, da so vaše trepalnice po nekaj tednih daljše za nekaj milimetrov. To so nedvomno prvi znaki, ki vas bodo navdušili in jih bodo opazili vsi v vaši okolici. Dolgoročno pa serum za rast trepalnic skrbi še za en pomemben vidik. Po kakšnem mesecu uporabe seruma boste opazili, da vam med odstranjevanjem ličil na vatnih blazinicah ostaja vedno manj trepalnic.

Če ste jih prej ob odstranjevanju maskare opazili 5-6, se bo število odpadlih trepalnic zmanjšalo za vsaj polovico. Skrivnost leži v razumevanju nege trepalnic. Serum za rast trepalnic kot prvo poskrbi, da imajo vaše trepalnice boljšo strukturo. So bolj zdrave, elastične in prožne. Zato se voljno odzivajo na kakršno koli trenje, ki jim ga povzročamo, in se manj lomijo. Ni namreč vsaka odpadla trepalnica odpadla iz mešička, temveč je lahko tudi zlomljena. Hkrati serum za rast trepalnic poskrbi, da se podaljša življenjski cikel trepalnic.

Zdrave in močne trepalnice bodo živele dlje časa kot šibke, suhe in krhke trepalnice. Zato se vam bo zdelo, da naenkrat ne izgubljate več toliko trepalnic kot nekoč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.