Nakup pralnega stroja

Ste nezadovoljni s sedanjim pralnim strojem ali pa se vam je le-ta pokvaril in nujno potrebujete nov pralni stroj? Nič vam ne zavidamo. Odločitev o tem kateri pralni stroj med široko in pestro izbiro ponudbe izbrati, vsekakor ni lahka odločitev. Kje sploh kupiti kvalitetni pralni stroj in kakšnega izbrati pa boste izvedeli v nadaljevanju.

Po nakup pralnega stroja bo vsekakor potrebno iti v trgovino z belo tehniko ali pa se odpraviti po nakupe na internet kjer boste v trgovinah, ki pokrivajo program bele tehnike (najrazličnejši aparati za gospodinjstvo od sesalcev, hladilnikov, sušilnih strojev, zamrzovalnikov, štedilnikov, kuhalnih plošč, zamrzovalnih skrinj, pečic, kuhinjskih nap, itd.) našli tudi pralne stroje.

Ko izbiramo pralni stroj, moramo najprej vedeti kako velikega iščemo kar je seveda odvisno od razpoložljivega prostora v kopalnici. V kolikor so kopalnice manjše, lahko namreč izberemo tudi takšne pralne stroje, ki imajo precej manjšo globino (okoli 40 cm) ali pa kupimo pralni stroj z zgornjim odpiranjem. Ko razrešimo vprašanje glede dimenzij, se zakopljemo v tehnične lastnosti.

V kolikor niste na najbolj šparovnem budgetu, potem glejte, da bo imel pralni stroj vsaj 1.200 obratov. Glede na število članov v gospodinjstvu, ki jim bo služil pralni stroj, pa izberite velikost bobna (običajno od 6-10 kg). Klasične pralne stroje vedno bolj nadomeščajo pralni stroji, ki imajo invertni motor. Zelo pomembna je tudi dolžina garancije in servisna podpora oziroma razširjenost servisne mreže v kolikor pride do okvare pralnega stroja. Seveda velja tudi nepisano pravilo, da so kvalitetni pralni stroji velikokrat odvisni tudi od blagovne znamke. Najnižje cene in nepoznane blagovne znamke verjetno niso najboljša izbira gledano z vidika kvalitete pralnega stroja.

Na spletni strani Shoptok.si poiščite kategorijo Bela tehnika in izberite podkategorijo Pralni stroji. Na spletni strani je v omenjeni kategoriji kar 480 zadetkov. Pralne stroje boste lahko filtrirali po blagovnih znamkah kot so npr. Gorenje, Bosch, AEG, Electrolux. Candy, Samsung. Izpisane zadetke s pralnimi stroji pa boste lahko potem sortirali še po ceni, popularnosti, po razliki v cenah med različnimi spletnimi trgovinami, po imenu.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.