Komu je namenjen serum za rast trepalnic?

serum za rast trepalnicSte tudi vi ena izmed tistih žensk, ki si že od nekdaj želijo daljših in gostejših trepalnic, pa še vedno iščete način, kako želeni cilj doseči na dolgi rok? Potem je prava rešitev za vas serum za rast trepalnic. Njegova uporaba je primerna za vsakogar, najbolj pa se ga poslužujejo ženske, ki imajo redke, šibke ali svetle trepalnice.

Končno se lahko poslovite od vsakodnevne uporabe maskare, ki vam lahko vzame veliko časa, še posebej, če niste prav posebej vešči ličenja in se hitro popackate okoli oči. Ob tem je potrebo paziti tudi, da se trepalnice ob nanosu maskare ne zlepijo skupaj in da med njimi ne ostane kakšna grudica. Serum za rast trepalnic vam v nasprotju z maskaro vzame veliko manj časa, pa tudi njegova uporaba je veliko bolj preprosta. Če želite doseči optimalen rezultat, ga zjutraj in zvečer pred spanjem s priloženim aplikatorjem nanašajte na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah. Njegova dodatna prednost je, da ga lahko uporabljate kar sočasno z ostalimi ličili!

Serum za rast trepalnic je primeren tudi za tiste, ki imajo redke in svetle obrvi, pa jih želijo polepšati in okrepiti na naraven način. Marsikdo morda ob omembi nege obrvi zamahne z roko, a skrb zanje je prav tako pomembna, kot skrb za ostale dele telesa. Poleg estetske funkcije imajo tudi komunikacijsko funkcijo, saj z njihovo pomočjo izražamo svoja čustva in komuniciramo z drugimi. Njihova najpomembnejša funkcija pa je zaščitna funkcija – obraz in predvsem oči ščiti pred nesnago iz okolja ali kapljanjem znoja s čela. Zato je pomembno, da v vsakdanjo rutino vključimo tudi nego obrvi, še posebej, če so dlačice šibkejše in redkejše. Serum za rast trepalnic lahko tudi na obrveh uporabljamo na enak način kot pri trepalnicah. Obojih ne bo le ojačal in stimuliral rasti novih dlačic, ampak jih bo tudi zaščitil pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.