Serum za rast trepalnic je varnejša izbira kot umetne trepalnice

rast-trepalnicČe ste kdaj uporabljali umetne trepalnice, se najbrž spomnite prvega in nerodnega nanosa. Izjemno zahtevno je nanesti ravno pravšnjo količino lepila za trepalnice in jih potem natančno prilepiti ob sam rob trepalnic. Videz je lahko hitro nenaraven in v zelo neposrečenih primerih celo komičen. Ampak pustimo videz ob strani, pri umetnih trepalnicah je zelo pomembna varna uporaba. Zato si bomo ogledali, zakaj je serum za rast trepalnic (kliknite tukaj za več informacij) varnejša izbira.

  • Lepila za umetne trepalnice morajo biti izjemno močna, zato vsebujejo množico kemikalij, da lahko obdržijo trepalnice na mestu v vseh okoliščinah. Če si vzamete čas in preberete navodila za uporabo, boste videli stroga opozorila pred nevarnostmi lepil. Če vaše oko pride v stik s samo eno kapljico lepila, tvegate trajne poškodbe oči. Zato se je boljše izogniti takemu tveganju. Če še vedno želite astronomsko dolge trepalnice in dramatičen videz, je veliko bolj varna in previdna izbira serum za rast trepalnic. Brez škodljivih kemikalij in neprijetnih stranskih učinkov bo okrepil vaše naravne trepalnice. V videzu dolgih in gostih trepalnicah boste lahko uživali dlje časa, saj so rezultati, ki jih nudi serum za rast trepalnic, trajni.
  • Na dolgi rok lahko uporaba umetnih trepalnic škoduje vašim naravnih trepalnicam. Če niste izredno previdni pri odstranjevanju, se vam lahko hitro zgodi, da z močnim lepilom izpulite tudi svoje trepalnice. To bo pustilo prazne prostore v liniji vaši trepalnic, kar lahko reši samo serum za rast trepalnic. Poskrbel bo, da izpadle trepalnice ponovno zrastejo. Hkrati bo obnovil videz vaših naravnih trepalnic, da pozneje ne boste niti potrebovali umetnih trepalnic za brezhiben in zapeljiv videz dolgih trepalnic.
  • Redna uporaba umetnih trepalnic zaradi agresivnosti lepila povzroči, da vaše naravne trepalnice postanejo šibke in lomljive. Lahko tudi upočasni njihovo rast zaradi neprestanega drezanja in nategovanja nežne kože okrog oči. Če se odločite za serum za rast trepalnic se vam to ne bo zgodilo, saj deluje ravno obratno. Spodbuja rast trepalnic in skrbi za njihovo močnejšo, gostejšo in daljšo rast.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.