Okusno – piškoti iz kozarca

okusno-piskoti-rafaeloV čem je razlika med navadnimi piškoti in piškoti iz kozarca? Navadne piškote kupite v trgovini ali jih naredite sami. Če jih prej ne najdejo vaši otroci, znajo biti do naslednjih obiskov že malo stari. Vsem nam najbolj teknejo sveži piškoti, dišeči in pravkar ohlajeni. Redko pa imamo čas, da  pred prihodom obiskov pripravimo testo, spečemo in še pospravimo celo kuhinjo. Včasih nam ne uspejo in lahko postopek ponovimo od začetka. Ob vse daljših delavnikih čas raje porabimo za kaj drugega. Kratek sprehod po naravi, na primer. Zaradi tega se nam ni treba odpovedati piškotom. Piškoti iz kozarca Okusno nam zelo poenostavijo pripravo.

Mešanica je že pripravljena v kozarcu. Odpade iskanje sestavin, tehtanje in packanje po kuhinji. Dodamo le jajca in maslo, oblikujemo okrogle piškote in  jih spečemo. Pečejo se med dvanajst in petnajst minut. Potem jih še ohladimo in postrežemo. Piškoti iz kozarca so pripravljeni hitro in enostavno. Tudi če nismo nadarjeni kuharji in peki slaščic, je priprava tako enostavna, da nam bo gotovo uspelo.

Lahko bi rekli, da je recept zanje otročje lahek. Piškote iz kozarca znajo pripraviti tudi otroci. Potrebovali bodo nekaj malega pomoči in nadzora pri mešanju. Za pečico naj poskrbijo kar starši. Najbolje je pladenj postaviti dovolj visoko, da male rokice ne bodo mogle do njega, dokler niso piškoti dovolj hladni.

Piškoti iz kozarca so na voljo v štirih okusih. Pri vseh je postopek priprave zelo podoben in enostaven. Navodila so napisana na vrhu kozarca. Rok trajanja pečenih piškotov pa je zelo kratek. Ker so tako dobri, so običajno pojedeni zelo kmalu po tem, ko jih postavimo na mizo.

Če ste velik ljubitelj piškotov si lahko prihranite tudi večkratno naročanje. Naročite se na mesečne dostave piškotov. Vsak mesec vas bosta razveselila dva različna kozarca. Piškoti iz kozarca pa so tudi lepo darilo. Bi jih radi podarili svojemu piškotku za valentinovo? Vaše sporočilo bomo pripeli na kozarec.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.