Fasada je oblačilo naše hiše

Fasada na hiši predstavlja nekakšno oblačilo stavbe, ki ji lahko da poseben videz. Bolj ko je fasada privlačna, lepši vtis bo hiša naredila na mimoidoče. Obnova fasade zato lahko s sodobnimi tehnologijami popolnoma spremeni videz stavbe.

Med zelo priljubljenimi ponudniki izdelovanja fasad na hiši  je znano slovensko podjetje Libelagroup.si. V podjetju se namreč trudijo, da vedno ponudijo najboljšo ponudbo za izdelavo ali obnovo fasade. Ponudijo nam lahko najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, kar je v današnjem času bistvenega pomena. Na splošno pa gre za mlado podjetje z zelo izkušenim kadrom na celotnem gradbenem področju. Specializirani so v optimizaciji in ponujanju rešitev na področju celovitih energetskih prenov objektov in urejanja okolja.

Podjetje se lahko pohvali z marsičem v povezavi s fasadami. V prvi vrsti si brezplačno ogledajo in obenem svetujejo glede ustreznosti fasade. Poleg tega podjetje sodeluje z najkvalitetnejšimi proizvajalci fasad v Sloveniji ter obenem pomagajo do subvencioniranja fasade s strani Eko sklada.

Glede na tip izvedbe imajo pri izdelavi fasad na hiši na voljo več različnih vrst. Ločijo med kontaktnimi, parapropustnimi in prezračevalnimi fasadami. Njihove stranke se najpogosteje odločijo za kontaktni tip fasade na hiši.

Podjetje je prepričano, da dobra in kvalitetna fasada na hiši poskrbi, da je naše bivanje v hiši ali v stanovanju prijetno v vseh letnih časih. Njihov cilj je tudi, da s kvalitetno fasado na hiši poskrbimo, da bodo stroški ogrevanja in hlajenja bistveno nižji, torej, da bomo lahko že kratkoročno veliko prihranili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.